Wij over ons.

Mijn opleiding tot meubelmaker en meubelrestaurateur heb ik in Amsterdam aan de vak M.T.S. met succes doorlopen. Hierna een aantal jaren in het bedrijfsleven aan het werk als bedrijfsleider binnen een meubelmakerij. Momenteel ben ik drie dagen per week werkzaam als techniek leerkracht binnen het speciaal voortgezet onderwijs. Hier werk ik met moeilijk lerende jongeren tussen de 14 en 18 jaar. De overige dagen ben ik werkzaam als meubelmaker en meubelrestaurateur zie ook onze pagina "realisatie".

Om een goede zakelijke toekomst op te bouwen en deze te behouden is het belangrijk om KWALITEIT te bieden. Bladen voor tafels of kasten verlijm ik zelf, op deze manier ben ik in staat om u vakwerk te leveren. Hout koop ik zelf in bij de houthavens van Amsterdam, daar kun je als meubelmaker zelf nog de ruwe planken uitzoeken.

Toekomst.

In de zomer van 2002 is de bouw van ons bedrijf gestart. Dit zal gerealiseerd worden op het nieuwe industrieterrein Flevopoort. U kunt dan de werkplaats bezoeken, het vers geschaafde hout ruiken en in de toonzaal ervaren wat KWALITEIT is.